Stage One

Gaming bar, ki ponuja več

Stage One je esport bar, kjer lahko igrate videoigre na PC-jih, konzolah in ostalih igralnih napravah, poleg igranja pa obiskovalcem nudimo tudi razne prigrizke in pijačo. Ljubitelji video iger najdemo sebi enake ljudi, vsaj v smislu interesa, kar pa je razlog, da se skupnost razvija. Prostor lahko tudi najamete za rojstnodnevne zabave, predstavitve in ostale dejavnosti.

Naša vizija

Povsem nova izkušnja

Glavni namen odprtja gaming bara je ponuditi malce drugačen prostor, ki odstopa od klasičnih barov in ponudi številne bonbončke, katere lahko izkoristite vsakodnevno sami ali pa v družbi s prijatelji. Preko njega bi radi razširili gaming sceno v Sloveniji in razblinili stigmatizacijo, ki se je drži. Poleg širjenja ešporta, bi tu radi ustvarili tudi prostor, kjer se lahko igralci med sabo družijo in zabavo iz navideznih svetov preselijo tudi v resničnost.

Glede na zelo pozitiven odziv od odprtju prvega bara, želimo v prihodnosti razširiti trenutno ponudbo v Ljubljani in kasneje tudi po ostalih večjih mestih. Intenzivno delamo tudi na tem, da bodo lahko prostore in tehnologijo izkoristile tudi ostale ustanove za izobraževanja in druge aktivnosti, ki morda niso neposredno povezane z gamingom, zahtevajo pa napredno tehnologoijo in zmogljive računalnike.