V letu 2020 pripravljamo simracing dirkaško sezono Stage One Racing season 2020. Kot uvodno dirko bomo 1. februarja organizirali Assetto Corsa Competizione 1vs1 v Stage One lokalu , kjer so bo tekmovali na dveh simulatorjih z UVI Racing stoli in G29 volani. Vabimo vas tudi , da se pridružite naši dirkaški skupnosti v Facebook skupini, kjer boste lahko sledili vsem našim dogodkom.

Season opening race

V nadalnjih mesecih pa bomo organizirali online dirke na našem serverju, kjer boste konec vsakega meseca lahko tekmovali za lepe nagrade in seveda epsko slavo v simracing skupnosti.
Poleg Assetto Corse bomo organizirali tudi dirke v ostalih dirkaških igrah, kot so RaceRoom, iRacing, Dirt, etc. Vse informacije o dogodkih bo na voljo na tej spletni strani in naših socialnih omrežjih kot so Facebook in Instagram.

Stage One Racing Season 2020

Vabljeni na prvi otvoritveni turnir Stage One Racing Season 2020. Prijavljeni dirkači se bodo pomerili v Assetto Corsi Competizione in se potegovali za glavno nagrado turnirja PlaySeat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
POTEK:
Turnir bo potekal na italijanski stezi MONZA 1vs1, tekmovalca pa bosta imela 10min treninga,10 min kvalifikacij ter 10 minut dirke, katera bo določila kdo izmed tekmovalcev gre v nasledni krog.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
NASTAVITVE IGRE:

– Vozi se sezona 2019 in na voljo so vsi avtomobili sezone.
– Nastavitve avtomobila so brez sklopke in z avtomatskim zagonom dirkalnika.
– Težavnostne nastavitve na dirki bodo agressiv, v sami igri pa na pro.
– Vreme na turnirju bo nespremenljivo (brez dežja).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
PRAVILA:

1.) Vsi dirkači bodo vozili pod enakimi nastavitvami vozila, ki jih bo pripravil organizator.
2.) Vsak si lahko poljubno izbere znamko avtomobila, ki ga bo vozil do konca turnirja (sezona 2019).
3.) Vozniku, ki bo namenoma ali nenamenoma trčil v nasprotnika in s tem pridobil mesto se mu bo avtomatsko prištelo 30 sekund

V primeru da bo prijavljenih manj kot 10 dirkačev/tekmovalcev se dogodek prestavi na nov datum oz. je možno vračilo prijavnine (20€).

Želimo vam veliko sreče na turnirju!
ekipa Stage One