Doma Dogodki Fifa 2vs2 turnir - Zaključen!

Fifa 2vs2 turnir – Zaključen!

V maju prihaja v središče Ljubljane premierni Stage One Fifa 19 2v2 turnir.

Fifa dogajanje v gaming baru Stage One bomo otvorili na konzolah PlayStation 4, s turnirjem dvojic, ki vedno postrežejo z napetimi boji in nepričakovanim razpletom.

Kdaj? Turnir se bo odvil v soboto, 11. 5., z začetkom ob 14. uri

Kje? Stage One – esports, Borštnikov trg 2, 1000 Ljubljana

Prijave? Prijaviš se na spletni strani https://www.stageone-esports.com/, kjer si ustvariš račun in s pomočjo Stage One Fifa 19 2v2 turnir prijavnice in Stage Coinov (STC) poravnaš prijavnino za ekipo, ki znaša 15€, oz. 1500 STC. V obrazec vneseš tudi imena obeh tekmovalcev, ime ekipe in izbran klub (možni so vsi klubi, razen posebnih All Star ekip).

Prijavite se lahko tudi (v zasebnem chatu fb ali 070724382) ali pa direktno na povezavi v dogodku. Prijave sprejemamo vključno do srede, 8. 5.!
Če kdo še nima soigralca, se lahko prav tako prijavi, mu bomo soigralca pred turnirjem izžrebali.

Pravila!

Minimalna starost posameznega tekmovalca je 16 let.

Turnir se bo odvijal v dveh tekmovalnih fazah: skupinski del in končnica. V skupinskem delu bodo igralci združeni v skupine po 4 ekipe (format Round Robin). Iz vsake skupine bosta napredovali 2 najboljši ekipi. Končnica pa bo odvisna od števila prijavljenih. Možnosti sta enojna ali dvojna eliminacija.

Podrobnejša pravila bodo dodana kasneje.

Nagrade 😀

Nagradni sklad bo najboljše ekipe bogato nagradil, sestavljen bo iz 90% plačanih prijavnin.

Prav tako bo na turnirju izvedeno žrebanje, s katerim bomo srečne izžrebance nagradili z nagradami sponzorja Eigre.si.

Akcija!!! 😉

Pripravljamo posebno turnirsko akcijo: Pizza + pijača po izbiri (Union, Laško, Coca-cola, Sprite, Fanta, Zala, … )

Za zabavo in dodatna krila tekmovalcev bosta poskrbela sponzor tekmovanja Red Bull in zimzelena Fifina glasba. Slišali bomo lahko vse največje Fifa uspešnice, vse od Blurove Song 2, Caesarsovega Jerk It Out in Aviciijevega hita The Nights.

Da bo morebitno čakanje na igrane tekme olajšano, bo na prizorišču v spomin na brezskrbno otroštvo omogočeno tudi brezplačno igranje retro konzol (Super Nintendo, Commodore 64), igralnih kart in namiznih iger (Risk Game of Thrones, Monopoly Star Wars, šah, …).

Za vse dodatne informacije in vprašanja sva vam na voljo Anže Plevel osebno v Stage One-u in Tadej Piko (fb ali 070724382).

V upanju na kvalitetno izpeljan dogodek vse navdušence igre Fifa lepo pozdravljava in vam želiva čimprejšnjo prijavo in dober trening 😉

Ostale novice

Mortal Kombat TURNIR

V soboto, 28.9. ob 14h ste vabljeni na prvi Mortal Kombat turnir v Stage One eSports baru! Turnir se...

Fifa 2vs2 turnir – Zaključen!

V maju prihaja v središče Ljubljane premierni Stage One Fifa 19 2v2 turnir. Fifa dogajanje v gaming baru Stage...

CS:GO turnir 25.5.2019 – Zaključen!

Spletni portal HOP.si bo 25.5.2019 organiziral Counter Strike Global Offensive TUP turnir. Datum dogodka: 25.5.2019 pričetek ob 10:00Skupno ekip: 8Nagrade: 800 €...

Beat Saber VR turnir April – Zaključen!

Preizkusite se v nori "Jedi" ritmični sabljačini in osvojite lepo nagrado. Vabljeni v Stage One!Informacije in pravila:- Country Rounds: Hard zahtevnost- Potek:...